program


Herregårdstur i veteranbus

Herregårdstur i veteranbus

Skælskør-område.

Ud over landet omkring Holsteinborg Gods. Forbi Ørslev Kirke, videre omkring Basnæs Gods, til Magleby forbi Magleby Kirke, til Borreby Herreborg, ad Borreby Allé med afslutning på en lille runde i Skælskør by og slut på busmuseet, hvor vi startede. Ønsker du herefter (måske før) adgang til de omfattende udstillinger inde på busmuseet og Rutebil Caféen, er entreén 75,00 kr. for voksne og børn u/12 år gratis. Glæd dig!

Datoer: Søndage: 19. maj, 2. juni, 23. juni, 14. juli, 28. juli, 11. aug. og 13. okt. 2019
Varighed: 1½-2 timer. Alle dage med start kl. 12.00 - 14.00
Mødested: Danmarks Busmuseum, Fabriksvej 1, 4230 Skælskør. Praktisk information: i kører i en bus af ældre dato. Der er ikke indlagt stop undervejs, (kan dog forekomme). Der er ikke toilet i bussen. Der guides undervejs over lidt af egnes historie og steder.
Pris:
Voksne: 50 kr.
Børn 0-4 år: gratis, iflg. m. voksne.
Børn 5-12 år: kr. 25 iflg. m. voksne.
Max. 41 deltagere – Under 15 deltagere eller ved busnedbrud aflyses turen.

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: