program


Magnetfiskeri - Korsør
2

Magnetfiskeri - Korsør

Introduktion til magnetfiskeri i sø.

På turen får du en introduktion til, hvordan du fisker med en magnet, hvilke steder man kan fiske med magnet, og hvad man kan fange fx i søer. Jeg fortæller også om, hvad du skal gøre, hvis du finder et danefæ. På turen udleveres et reb og en magnet til at fiske med. Vi fisker med kraftige magneter, der har en trækvægt på op til 200 kg. Under arrangementet kommer jeg rundt til alle deltagere med tips og tricks. Der er også mulighed for at købe sin egen magnet og reb, når turen er forbi.

Datoer: 19. april 2019 kl. 10 ved Lovsøen i Korsør - 17. maj 2019 kl. 10 ved Anlægssøen i Slagelse - 22. juni 2019 kl. 10 ved Lovsøen
Varighed: 1,5 timer
Mødested: Lovsøen, Skovvej, 4220 Korsør
Praktisk information: Medbring evt arbejdshandsker/viskestykke, der tåler at blive våde (til at holde om rebet) børn under 18 år skal være i følgeskab af en voksen.
Pris: 75 kr. pr. magnet m/reb. Op til 5 deltagere pr. reb/magnet
Max og min. antal deltagere pr. tur: Min 5 reb/magneter Maks 15 reb/magneter
Turen aflyses hvis: Der aflyses hvis det regner konstant.
Aldersbegrænsninger: Børn under 18 år skal være i følgeskab af en voksen.

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: