program


Strand Festival - Frisbee Workshop kl. 12.00

Strand Festival - Frisbee Workshop kl. 12.00

Workshoppen tager 45 minutter, hvor du får en introduktion til grundlæggende teknikker, discsport og shows i verdensklasse, ligesom der sluttes af med en lille konkurrence og show.  Læs mere

Du kan møde Jan Møller Sørensen, der er tidligere europa- og dansk mester, og lære en masse tricks, når der er frisbee-workshop ved Strand Festival 2019 på Sjællands Vestkyst.

Jan Møller Sørensen har rejst verden rundt med sine frisbees. Lørdag den 3. august kl. 12.00 og kl. 13.00 står han klar på Stillinge Strand, hvor store og små kan prøve kræfter med de mange seje tricks, cool moves og muligheder, der er med en frisbee.
Workshoppen tager 45 minutter, hvor du får en introduktion til grundlæggende teknikker, discsport og shows i verdensklasse, ligesom der sluttes af med en lille konkurrence og show.

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: